Utforska de värmländska skogarna

Ett utmärkt sätt att lämna storstadslivet och ge sig ut på en lugn och rogivande semester är att besöka de värmländska skogarna. I Värmland finns otroligt vacker natur, mängder av events och ett rikt kulturliv. Upplev idylliska byar som Ransäter där du kan se en av världens största dragspelstämmor. Eller besök Bryngfjorden i Karlstad för en avkopplande golfrunda.

Har du en husvagn är det ett strålande tillfälle för dig och din familj att slå läger i en av de många mysiga campingplatser som finns tillgängliga runtom Värmland. Ta en tur till Glaskogen där du kan paddla mellan olika stugor för övernattning. Du kan också bada i färskvatten och vandra i uråldriga skogar.

Om ni endast besöker Värmland med bil så har ni ett stort utbud av populära hotell längs E18, men också inne i småstäderna. Där kan ni stanna för natten, få i er något att äta och ladda batterierna.

Temat är avslappning

Många gånger står valet mellan en solsemester eller ett äventyr där man försöker se och göra så många saker som möjligt. Detta kan du kombinera i Värmland genom att besöka en av de många campingplatser i Sunne som erbjuder sol, bad och äventyr. När du ändå befinner dig i Sunne kan du även ta med din kärlek på spa för två och avsluta med en romantisk middag.

Är hela familjen med så kan ni överraska barnen med ett äventyr på Kolsnäs utanför Sunne, där hittar ni nervkittlande vattenrutschbanor, stora pooler och olika typer av hinderbanor som passar barn i alla åldrar.