Unna er en romantisk weekend

Det är få ting som är så avslappnande som en spa weekend med champagne, spabehandlingar, bastu, vällagad ekologisk mat och ett par dagar helt fria från stress och press. För att hålla liv i passionen och vårda sin relation gäller det att unna sig lite lyx tillsammans så att romantiken inte går förlorad i vardagens förutsägbara mönster.

Vad sägs då om ett komplett paket för spa för två? Hos Selma Spa kan man verkligen ladda batterierna och rå om varandra som om man vore nykär igen. I spaavdelningen finns det duobehandlingar för dubbel njutning med lyx som hårbottenmassage, spamassage, helkroppsinpackningar och helkroppspeeling med produkter av bästa kvalitet.

I duopaketen ingår även en behandling med horisontaldusch, som är en otroligt skön vattenmassage i olika tempon, tryck och temperatur. Man lägger sig ner på en varsin horisontaldusch bredvid varandra och låter behandlingsspecialisten ta hand om resten. Alla spänningar i kroppen släpper och lämnar både huden, musklerna och senorna mjuka och avslappnade.

Om man vill balansera all denna avslappning med lite träning så finns det också en fitnessklubb tillgänglig med en personlig tränare för de som föredrar att träna med en coach. Utforma ett nytt träningsprogram som speglar dina mål och få ut det mesta av din vistelse på Semla Spa, som också skämmer bort er med en restaurang och bar. Njut av nya smaker till middagen och chilla med en cocktail i poolen efter gympasset. Man måste ju unna sig lite också, eller hur?