Trevliga hotell under din skidresa

För att hotellen inte ska ta slut eller det blir fullt i backen, så är det många som föredrar att boka allting inför skidresan i god tid. En viktig del för en trevlig skidresa är att välja rätt hotell och det finns många att välja på, oavsett vart resan bär av. Detta bör du ha i åtanke för att kunna göra ett bättre val och vi listar också några hotell Åre och i Sälen som du kan kika på!

Vad ska man prioritera?

Det bästa hotellet för dig är dels ett hotell som erbjuder de egenskaper som du prioriterar och där kostnaden såklart också faller inom din budget. 

Så vart ska hotellet ligga för att du inte ska behöva ta dig alltför lång sträcka för att kunna åka, ska det ingå frukost och vad ska isåfall finnas med på menyn, samt vilket typ av rum behöver du boka? Att fundera på dessa punkter innan du börjar att jämföra olika hotell som finns i området kommer göra processen att boka boende betydligt enklare.

Mysiga hotell vi rekommenderar

Oavsett om du planerar en resa till Sälen eller Åre så har du ett väldigt gediget utbud av olika boenden att välja mellan. 

Men bland annat hotell som Fjällgården, Holiday Club och Granen Hotell och restaurang är lite extra populära i Åre. Vad gäller Sälen så rekommenderar vi att du till exempel kikar på Hotell Mezzo eller Viktors som ligger nära backarna och skidspåren. Så vilket boende passar dig allra bäst och vill boka inför din skidresa?