Träningshotell för de aktiva resenärerna

Att ligga på stranden och smälta i solen kanske inte är någonting för dig? Medan somliga njuter av att göra absolut ingenting på semestern är det andra som faktiskt älskar att aktivera sig – ju mer desto bättre! Som tur är finns det så kallade träningshotell där man kan vara sportig, äta nyttigt och ta del i olika träningspass med professionella instruktörer. Det här är en ny trend som skiljer sig lite från den mer detox-centrerade wellnessrörelsen där man åker på retreat för att kanske fasta i en vecka eller vara tyst i en vecka, göra yoga och meditera.

Träningshotell är för sportiga människor och när man tränar hårt måste man också äta och dricka nyttigt för att kroppen ska må bra. På ett hotell som Robinson har de ett gym där man kan träna med maskiner och fria vikter. De erbjuder också möjligheten att boka tid med personlig tränare.

Ta del av dagliga träningspass med proffsiga coacher som leder spinning, step, yoga, pilates med mera och delta i evenemang av sportig karaktär. En del av deras hotell har golfbana och stora tennisanläggningar. Ja, du kan till och med segla, cykla segling, racercyklar eller hoppa på en Harley Davidson och utforska kringliggande områden.

Träningshotell kan kombineras med konferens nära Stockholm. Det brukar också finnas spaanläggningar där det erbjuds massage, skönhetsbehandlingar, yoga, meditation och evenemang av lite mer avslappnad karaktär. Perfekt om du vill ha en perfekt balans mellan aktivitet och vila nästa semester! Sedan väntar restaurang och bar med dina välförtjänta middagar och drinkar.