Tips om du vill få både stor- och småstad i samma resa

Tycker du om att besöka både stora och små städer? Kanske vill du bo på ett hotell i en lite mindre stad eller område men ändå ha möjligheten att kunna ta dig till en storstad utan att det tar flera timmar? Då har du kommit helt rätt! Fortsätter du läsa här nedan kommer du få många tips på destinationer som kan erbjuda dig just detta. Vi kommer att ge tips på områden runt omkring Sveriges tre största städer. 

Stockholm

Sveriges huvudstad kan vara fantastisk. Men för vissa kan den också vara kaotisk och stressande. Så för dig som vill besöka Stockholm men kanske inte vill bo där eller besöka staden i flera dagar i rad kan du istället boka ett hotell som ligger i Tyresö. Här hittar du bland annat Nils Bastu Spa som ligger en halvtimme sydost om Stockholm. 

Göteborg

Omkring Göteborg finns det en massa områden som är perfekta att besöka när du vill uppleva både stora och små städer. Ett område är Stenungsund som ligger fem mil från Göteborg. Ett hotell som vi har besökt och tyckte väldigt mycket om kan du hitta om du surfar in på https://www.stenungsbaden.se/

Malmö

Drygt en halvtimme nordost om Malmö kan du hitta den mysiga staden Hörby. Inte alls långt ifrån ligger dessutom både Eslöv och Höör som du kan besöka om du vill uppleva ännu fler småstäder. Ett hotell vi kan tipsa om är Hörby Ringsjöstrand.