Ta dagen som den kommer eller planera?

När man är på semester kan man känna att man både ska göra så mycket som möjligt i den stad man är i men att man också att man bör ta dagen som den kommer och göra det som man känner för. Det kan vara svårt att veta vad man ska välja att göra mellan dessa, och det kan till och med bli överväldigande så att du tillslut inte gör något alls. 

För att inte bli överväldigad kan du bestämma vilken dag du ska planera och vilken dag du ska ta som den kommer. Det kan till och med vara så att du bestämmer att en förmiddag ska vara planerad och att du på eftermiddagen gör det du känner för. 

Beror på vilken semester och vem du är

Vilket som är bäst för dig beror på vad du är på för typ av semester och vem du är som person. Du kanske tycker om att ha saker att göra hela tiden och vill se så mycket som möjligt. Men är du på solsemester kanske du vill spendera några dagar vid stranden eller poolen och bara njuta av det fina vädret. 

Du behöver inte bestämma det ena eller det andra. Du kan göra båda och bestämma dig för vilket mindset du vill ha under dagen när du vaknar. Kanske känner du för att besöka massa sevärdheter idag, eller så vill du bara ligga i hotellsängen eller strosa runt på gatorna. Det är din semester så det är du som bestämmer vad som ska eller inte ska göras, och hur.