Att lyxa till vardagen lite extra med en natt eller två på ett spahotell, är det inte mycket som slår. Det är också någonting som vi borde unna oss oftare än vi faktisk gör. Vardagens stress och måsten kan sätta käppar i hjulet för tilltänkta planer och tiden går sedan utan att man faktiskt tar sig tiden av koppla av på ett spa, eller utföra någon annan typ av avkopplande aktivitet. 

Både din själ och kropp kommer att må prima efter en skräddarsydd behandling och dag i poolen. Vi listar några av Sveriges bästa spa, som du måste testa på tillsammans med dina nära och kära, eller varför inte boka in lite egentid?

Kust Hotell & Spa – Piteå

I norra Sverige hittar du detta prisbelönta spa hotell som lockar besökare från hela landet. Framförallt personer som gillar en mer modern design och form. Här möts du av varmt och kallt och du bjuds på en naturnära upplevelse, men i en lyxig och avkopplande miljö. 

Spendera en dag här i poolen eller boka in din på någon av spaets fantastiska behandling. Fly vardagen och koppla av i en riktigt trevlig miljö!

Selma Spa – Sunne

I Sunne hittar du detta uppskattade spa Selma. Här får du mycket lyx för pengarna och spaet är enormt, vilket gör att du inte behöver trängas med andra, utan kan istället koppla av och fokusera på dig själv. Om ni också vill övernatta på hotellet, så bjuds ni på champagne och en härlig hotellfrukost som slår det mesta. Se vilka behandlingar de erbjuder och boka in en helg för att koppla av från alla måsten!