Hotellträning

Att bo på hotell betyder inte att du inte kan göra vardagliga saker, till exempel att träna eller tvätta. Men att träna på hotell är inte så enkelt som det kan låta i och med att det oftast inte finns så jättestora utrymmen i hotellrummet att träna på. Men, med det sagt så är det inte omöjligt att träna inne på hotellrummet. Det enda som du kan behöva tänka lite extra på är att anpassa din träning utefter den mån av plats du har. 

Oftast finns det dock i alla fall åtminstone ett utrymme där du kan lägga dig raklång och göra några armhävningar, knäboj, situps eller andra övningar, där du endast behöver använda din egen kroppsvikt. Du kan även använda stolar, pallar, sängkanten eller andra liknande saker som redskap till din träning för att göra dips, trappsteg och så vidare. 

Inga ursäkter

Det går alltså att träna trots att du är på ett hotell och trots att det inte finns så stor fri yta i rummet. Därmed finns det inga ursäkter till att inte träna även om hotellet inte har ett gym. Men det är klart att du inte måste träna om du inte vill eller orkar det. Att istället njuta av den sköna hotellsängen är också okej. 

Med detta vill vi endast framföra att det finns möjligheter till att träna om du vill det när du har checkat in på ett hotell. Så har du med dig träningskläderna och hade tänkt träna finns det inga ursäkter eller hinder till att inte göra det.