Hotelltips till jul och nyår

Vi börjar närma oss slutet av 2020 och det känns som att det förtjänar en fridfull, avslappnad och mysig avslutning. Istället för att organisera en resa till fjällen kan man unna sig ett par nätter på ett fint hotell i Stockholm. Några av de populäraste hotellen i huvudstaden enligt besökare som har lämnat betyg på hotellsajten Hotels.com är följande.

Det underbara hotellet Ett Hem på Östermalm ligger på plats #1, med ett välutrustat utbud som inkluderar spa, gym, restaurang och bar. På plats #2 kommer Hotel Frantz, som är en del av BW Premier Collection. De har ett genomsnittsbetyg på 9,8 stjärnor från 187 gäster som har varit väldigt nöjda med sitt besök där. Om ni vill njuta av en oförglömlig hotellnatt och strosa omkring i Stockholm mellan jul och nyår – till fots eller med en elmoped – så är det ett väldigt bra alternativ.

Bank Hotel och Lydmar Hotel på Norrmalm kommer strax därefter, med imponerande betyg från sina gäster, tätt följt av Klubbensborg, Hotel Kungsträdgården (The Kings Garden Hotel), Hotel Gio (BW Signature Collection), Hotel Rival, Hotel Skeppsholmen (medlem i hotellgruppen Design Hotels), Grand Hôtel Stockholm och At Six.

Vår personliga favorit är At Six, med rum och sviter i modern design. Där kan man känna sig otroligt bekväm och lyxig, sova skönt och äta gott och beundra den vackra utsikten över vår vackra huvudstad. Om man vill fira nyårsafton på At Six så kan man njuta av deras underbara meny i matsalen, dricka champagne och skåla in det nya året i stil.