Om du söker ett kontorshotell i Stockholm så rekommenderar vi Convendum, som är kända för sina moderna byggnader. Det är svårt att motivera traditionell kontorshyra i dessa tider, speciellt för mindre företag och enstaka entreprenörer. Fördelarna med kontorshotell är många! Du slipper hålla koll på räkningar, städa, betala för sophämtning och köpa möbler. (Möblerna på Convendum är ergonomiska.) Istället glider du in när du själv behagar och kan därmed fokusera all energi på att jobba effektivt och vara så produktiv som möjligt. Ofta ingår det också kaffe eller, kakor och ibland även lite frukt i fikarummet!

Med kontorshotell får man flexibla kontraktstider, en bra adress och ett nätverk av inspirerande entreprenörer inom olika branscher. I de gemensamma områdena där man äter sin lunch eller tar en fika kan man alltid träffa någon ny person att snacka lite med, utbyta idéer och erfarenheter. Många platser som erbjuder kontorshotell och coworking arrangerar även sociala evenemang och tillställningar som skapar samvaro och där kan man knyta nya kontakter och sprida medvetenheten om sitt företag.

Boka mötesrum och imponera på dina klienter och gäster med den snygga interiören. Receptionen tar emot dina besökare vilket också ger ett väldigt professionellt intryck! På Convendum har de även konferenslokaler, coworking space och även företagsbostäder. Den genomsnittliga kontorskostnaden för ett företag i Stockholm ligger mellan 10 000-20 000 kronor per medarbetare i månaden, så det är inte svårt att motivera en sänkt kostnad på cirka 50% de månaderna man har behov av att hyra in sig på ett kontor.