Boka in en konferensresa

Att åka på konferensresa är alltid motiverande och kommer tillföra mycket till företaget och även bygga upp en bra teamkänsla. Men frågan är då vart konferensresan ska bära av detta året? Ni behöver faktiskt inte åka långt och mängder av hotell i Sverige erbjuder bra konferenslokaler och anläggningar som gör att ni kan både få mycket gjort på mötena, men också njuta av kvällarna i hotellbaren eller poolen.

Fina konferenshotell

Dufweholms Herrgård är en upplevelse helt i sitt egna slag, för vem uppskattar inte att bo och arbeta på en herrgård? Här kan du boka in dig och ditt team i de fina konferenslokalerna och även äta och sova gott. Herrgården hittar du i Sörmland, så om du bor i närheten eller gärna vill se lite nya vyer är detta ett säkert kort.

Nära Stockholm hittar du Hotel Bålsta, som också detta är ett mycket populärt val att anordna konferenser på. Hotellet ligger vackert beläget precis vid stranden, vilket gör det möjligt att svalka sig mellan mötena. Ett val som passar både stora och små företag.

Konferens hemma

Men har du möjlighet så kan du såklart också anordna en konferens på hemmaplan. Du behöver bara köpa fällbart bord och sedan är det bara att planera hur konferensen ska läggas upp och hur många som kommer. Detta passar särskilt bra för dig som har ett mindre företag eller som har en lägre budget att hålla dig till. Med några få medel kan du få det riktigt trevligt hemma och dina medarbetare får också se hur du lever och bor.