Att tänka på när man bor på hotell

 

En hotellvistelse är alltid mysig och trevlig, men vad ska man tänka på för att det ska bli så bra som möjligt? Något som har börjat att sprida sig allt mer i Sverige är vägglöss, och det är inte något man vill ha hem. Även om man absolut ska kunna lita på hotell är det bra att kontrollera lite närmare själv för och vara på den säkra sidan.

 

Ser man mörka fläckar i något hörn kan det vara spillning efter vägglöss. Djuren är framförallt aktiv på natten så vaknar man med kliande utslag på kroppen kan man vara ganska säker och bör vara extra noga med hantering av väska och kläder då man kommer hem.

 

Det kan så klart kännas väldigt tråkigt om en hotellvistelse slutar på det sättet. Kanske har man snyggat till sig i håret med tejp extensions, införskaffat lite nya kläder och helt enkelt bara var laddad för att njuta och ha det trevligt.

 

Börja alltid med och prata med hotellet om det skulle inträffa att man misstänker vägglöss. De seriösa hotellen skulle vara otroligt måna om att ställa allt tillrätta och inte ha missnöjda kunder. På vilket sätt de kommer att ersätta kan variera. Det kan vara pengarna tillbaka och en kompensation, eller något helt annat. Viktigt är att man försöker och hitta en bra lösning där alla parter är nöjd. Skulle det inte gå måste man gå vidare till en högre instans, men det kan vara svårt och bevisa något.