Många gånger när någon har tankar på att åka ut och resa – både utomlands och inom Sverige – så kan det vara mycket som inte verkar passa in och stämma överens. Det kan vara att din leverans från Kitchentime.se eller Confidentliving ska komma under tiden du är borta, och att du därmed inte vill åka iväg, eller att du inte känner att det är värt att lägga pengar på en resa för dig själv. 

Men det behöver inte vara så svårt. Om du vill och har möjligheten att resa så gör det! Det kanske är nu eller aldrig som du har den här chansen. Efter att ha upplevt Coronapandemin så har vi alla lärt oss att vi aldrig vet vad som kommer att hända. Så det gäller att ta vara på de möjligheterna och chanserna man får, och det nu. 

Allt går att lösa

Om du känner att du inte är värd att lägga pengar på genom att resa kan du behöva prata med någon som är utbildad inom samtalsterapi. För det är troligen så att det är ett underliggande problem som gör att du har svårt att lägga pengar på dig själv. Att lösa leveranserna som ska komma under din resa är inte heller något problem. 

Det är bara att det kan krävas lite arbete och kraft för att få det att lösas – men det går alltid. Så det finns egentligen ingen ursäkt att inte resa om du har möjligheten till det, och om du vill det. Att uppleva saker är något av det bästa människor kan göra i sina liv, så ta till vara på det!