5 populära hotell i Malmö

Om ni planerar en resa till Malmö så är det fem hotell som sticker ut från mängden som de populäraste alternativen bland tusentals resenärer: Hotel Duxiana Malmö, Quality Hotel The Mill, Mayfair Hotel Tunneln, Story Hotel Studio Malmö och MJ’s.

Story Hotel Studio Malmö ligger en 5-minuters promenad från centrala Malmö och bjuder sina besökare på en oförglömlig upplevelse i klass och stil. På hotellets 14:e våning väntar restaurang och bar Kasai in the Sky med en minst sagt imponerande havsutsikt. Förmodligen den bästa solnedgången du kan önska dig i en storstad i södra Sverige. Bara det är skäl nog att spendera ett par nätter på Story Hotel Studio Malmö, men de har också fina rum, ett hotellgym, gratis wifi och om du vill får du ta med dig din vovve eftersom de accepterar husdjur. De serverar också frukost varje morgon med goda smoothies som de trollar fram med blenders och juicemaskiner bakom kulisserna utan att du behöver lyfta ett finger. Är man på semester så är man!

Hotel Duxiana Malmö är besökarnas främsta favorit på Booking.com, med totalt 9,1 stjärnor i snitt baserat på 1 231 recensioner. Det säger en hel del. Här har de tagit inredningskonsten till en extra dimension med helt gudomliga rum i imponerande klass. Rummen är inredda med te- och kaffekokare (ja, inte behöver man någon riskokare eller pastamaskin när man är på semester) och alla rum är fräscha och rökfria. Personalen är dessutom vänlig och hjälpsam enligt recensenterna, och sängarna är som att ”sova på moln”.